Узунов да си напише оставката на обратната страна на разпечатката, иска Христо Иванов

15:56, 21 яну 16 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият правосъден министър Христо Иванов призова новият представляващ ВСС да си подаде оставката. Причината е в скандала със SMS-а, пратен до премиера Бойко Борисов. Преди дни Иванов заяви убедено, че именно Димитър Узунов е пратил съобщението.

"Времето за разпечатките беше в понеделник и в рамките на обща проверка, която по систематичен начин да провери всички телефонни номера, всички възможни форми на комуникация и пр. Независимо каква бумага ще представи Узунов днес, оставам с личното си (добре информирано от едногодишен опит) предположение, че най-вероятен източник на това съобщение в Съвета е той. Включително заради елементи като желанието за "ковладене", манипулирането на фактите в SMS-а и пр.", написа и днес бившият министър.

По-рано през деня Узунов обеща да даде разпечатка.

"Изборът на Узунов не е "провокация", а атентат. Днес е говорил как щял да обединява съвета и ако не успее - да се оттеглел след един месец. Вече постигна такова обединение и повишаване на доверието, че го призовавам на обратната страна на бумагата, която ще носи, да си напише оставката", заключи Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама