ДАНС срещу Бъчварова за откраднатия джип на турското разузнаване

15:48, 21 яну 16 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на ДАНС Димитър Георгиев е отрекъл напълно информацията за откраднат джип на турското разузнаване в София. Това е станало пред депутати по време на редовно заседание на ресорната комисия.

Преди точно седмица обаче министърът на вътрешните работи потвърди частично информацията, гласност на която бе дадена от съпредседателя на “Патротичния фронт” Валери Симеонов.

Преди няколко месеца беше откраднат от подземния гараж на СПА-комплекс “Драгалевци” турски луксозен джип Audi Q7 със свръх-модерно оборудване за подслушване. Това оборудване е било установено в джипа, както и четирите карти за принадлежност към турското разузнаване на пътуващите в джипа. Хотелът е собственост на брата на зам.-министъра на отбраната Охран Исмаилов.

След това е откраднат и е върнат на Околовръстното, след като крадците разбрали какво са откраднали. Джипът се води на един доста богат български изселник. Даже се твърди, че са задействани видни фигури от ъндърграунда, за да бъде върнат. Как е минала през апаратурата през нашата граница?”, разказа той.

От думите на председателя на комисията Димитър Лазаров (ГЕРБ) стана ясно, че предстои съвместно заседание с депутатите от вътрешната комисия, на която да бъде обсъден казусът с охраната на Лютви Местан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама