Матиас Курьор стана футболист на Варна за 2015 г.

14:05, 21 яну 16 / Спорт 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Матиас Курьор стана футболист на Варна за 2015 г. в традиционната анкета на спортните журналисти, организирана от общинската дирекция "Спорт“ и зоналния съвет на БФС (Варна). Негови подгласници са Михаил Венков – втори, и Марк Клок – трети. Всички те, както и останалите трима номинирани, са от ПФК  "Черно море“.

"Всяка една церемония е заредена с много положителни емоции. Благодаря на журналистите, които са участвали в анкетата, че по възможно най-обективния начин са оценили успехите на футболната общественост на Варна за миналата година. Пожелавам на всички много здраве, много нови успехи, все така да ни радвате и да прославяте Варна“, заяви кметът Иван Портних, който връчи наградата на Матиас Курьор. "Обичам Варна, обичам всичко тук. Само "Черно море“ и успех!“, отговори на отличен български език футболистът.

Освен на първите трима в класирането, по традиция бяха раздадени и други награди – за най-добър отбор по футбол, за най-перспективен футболист, най-добра школа, най-добър отбор по футзал и по плажен футбол.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама