Поредният нагъл обир на магазин разследват във Варна

11:11, 21 яну 16 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пореден нагъл обир на хранителен магазин разследва варненската полиция. Случаят бе показан в рубриката  "Моята новина" по Нова телевизия. В материала не се уточнява местоположението на магазина, така че да има яснота кога точно се е случила кражбата и да се разберат подробности. Ясно е само, че в магазина разполагат с видеонаблюдение. По случая е подадена жалба и по нея се работи, коментираха за Topnovini.bg от пресцентъра на ОД на МВР.

Магазинът съществува повече от 15 години, сравнително голям е и хората от квартала често пазаруват в него. Оказва се, че жените, които работят там, имат богат опит с мъже, които се опитват да крадат или от касата, или хранителни стоки. Преди по-малко от месец в него влиза момче, което иска да обере касата.

„Момчето е влязло в магазина, започва да си говори с колежката за около 10 минути. През това време тя обслужва няколко други клиенти. Той си взима две тарелки със сладки, оставя ги на касата и когато стига на касата, иска сладки за вкъщи от другата витрина. През това време той обира касата”, разказа за "Здравей, България” продавачката Емилия, която в момента на обира не е била на работа, но гледала записа на обира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама