Оттеглиха предложението за отдаване на концесия на басейните в Парка на младежта в Русе

09:14, 21 яну 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В началото на днешното заседание на Общински съвет - Русе кметът Пламен Стоилов оттегли предложението за откриване на процедура за предоставяне на концесия на Плувен комплекс за професионален и масов спорт и отдих в Парка на младежта. Мотиви за оттегляне на предложението не бяха дадени.

Припомняме, че с Решение №1303/26.02.2015 г. на Общински съвет Русе бе открита процедура за предоставяне на концесия на Плувния басейн, а с Решение на ОбС №1472/17.09.2015 г. процедурата бе прекратена, тъй като нямаше допуснат участник. Решението с мотивите за приемането му е съобщено на заинтересования участник и не е обжалвано по реда на глава единадесета от ЗК.

Съгласно чл.61 от ЗК нова процедура за предоставяне на концесия на същия обект може да се открие, когато първоначално обявената процедура е прекратена и решението за прекратяване е влязло в сила. Новата процедура да бъде открита при условията на прекратената, които са съгласувани с Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи, Министерството на околната среда и водите, Държавната агенция по национална сигурност и Областния Управител на Област Русе и са приети от ОбС Русе с Решение №1303/26.02.2015 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама