Десерти с диаманти и арт меню в нов столичен клуб

23:48, 20 яну 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десерти с диаманти, уиски на стойност 100 000 лв. на бутилка и изискано меню. Това ще предложи на столичани най-новият клуб в София. Панорамният бар Monkey отвори врати днес и изненада първите си посетители с изискано и авторско меню, сервирано лично от главния готвач на заведението.

„Мястото е уникално, защото е панорама със снежна гледка от високо. Различното в заведението е, че кухнята е доста по-авторска и арт и има много въображение в нея. Различна от всяко друго място в София. Десертите са голямата атракция. В тях има диамантени подаръци, бижута – обеци или годежни пръстени ако някой иска да изненада своята половинка тук“, разказа пред София topnovini.bg пиарът на клуба Патриция Кирилова

В Monkey столичани ще могат да се насладят и на богата селекция вина, както и на лимитирани серии уискита на стойност 100 000 лв. бутилката.

„Ако има лимитирана серия на някой бранд от 100 бутилки, една или две са в нашето заведение. Това не всяко заведение си го позволява, защото се счита, че няма пазар за такива клиенти, но трябва да се рискува“, категорична е Патриция Кирилова. Тя подчерта, че в клуба всеки може да прекара вечерта точно както иска – с изискана вечеря, с разнообразни аперитиви и хубава музика.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама