Охраната на Местан е свалена, защото няма опасност за живота му, каза полицай №1

20:06, 20 яну 16 / Политика 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Охраната на изгонения от председателското място в ДПС Лютви Местан е свалена след проверка на МВР дали животът му е застрашен, каза днес главният секретар на вътрешното ведомство Георги Костов.

"По искане на председателя на комисията и по предварителна уговорка между нас, аз дадох доклад относно степен на застрашеност  по действителен сигнал, извършван в МВР. Резултат от проверката на МВР по конкретен сигнал определено е, че той е с ниска степен на достоверност. Изчистен е и проверен – няма повод за притеснение", разясни той.

Костов заяви още, че МВР работи по всички версии за убийствата на президента на модна къща "Агресия" Александър Антов и на свързания с ВИС-2 Веселин Стоименов.

"Няма данни, които да са толкова съмнителни, че да трябва да бъдат публично достояние. Работим по всички възможни версии до отпадане на тяхната вероятност. И при двете убийства бяха издигнати всички възможни версии, свързани както с дейността и бизнес интересите на жертвите, така и с всички техни лични отношения", заяви той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама