Фенове на "Нафтата" организират турнир по футбол на малки вратички

17:27, 20 яну 16 / Спорт 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Привържениците на "Нефтохимик" организират турнир по футбол на малки вратички, който ще се проведе в дните 5-ти и 6-ти март в спортен комплекс "Славейков". Турнирът Купа на феновете "Нефтохимик" ще протече в групова и елиминационна фаза и в него могат да се включат отбори, съставени от играчи, навършили 16 години, информират организаторите. Забранено е участието на действащи футболисти от А, Б и В група.

През двата състезателни дни ще бъдат поставени урни за дарения, които ще се използват за подпомагане на детско-юношеската школа на "Нефтохимик", както и за инициативи, свързани с клуба на привържениците.

Заявки за участие ще се приемат до 1 март в Спортен център "Изгрев" (ет. 2, стая 2, офис ПФК Нефтохимик Бургас, от 09:30 до 16:30ч., всеки делничен ден) и в магазин за спортни стоки "Красико" (зала "Бойчо Брънзов" - фоайе, от 09:00 до 16:00 ч., всеки делничен ден, обедна почивка – 12:00 - 13:00 часа).

За повече информация: тел – 0883320323, e-mail: [email protected] или www.neftochimic.eu.

За записването е необходимо:

– да се заплати такса от 50 лв. на отбор;

– да се посочи името на отбора;

– да се предостави списък с до 10 играчи, като се посочат две имена;

– да се предостави телефон за връзка на капитана на отбора

Жребият за груповата фаза ще се тегли на 02 март в кафе "Ариес" (к-с "Зорница", между блок 7 и 11, до ОДЗ "Звездица - Зорница") от 20:00 часа. Всеки записан отбор ще получи програма на турнира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама