Наказват подизпълнител крал ток в мол „Галерия”

17:02, 20 яну 16 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След извършена проверка и след изясняване на фактите, свързани с неправомерно присъединяване към общинската електропреносна мрежа на декоративни елементи, собственост на мол „Галерия”, от община Стара Загора информират, че проблемът е възникнал без знанието на ръководството на мола. Въпросните елементи са поставени от недобросъвестен подизпълнител, за което ще му потърсена отговорност  От мол „Галерия” са оказали пълно съдействие по изясняване на обстоятелствата около случая. Молът е добър социален партньор, който подкрепя и реализира десетки инициативи на година, които са в полза на града и неговите жители, са казва още в съобщението.  

Припомняме, че на 13 януари бе извършена проверка за неправомерно ползване на общински ток за фасадното осветление и част от рекламните пана.  

По думите на зам.-кмета Йордан Николов, проверката е по получен сигнал, молът ползва неправомерно ток от стълбовете на тролейбусната контактна мрежа и уличното осветление, за да захранва прожектори и коледни светлинки. Веднага започна демонтаж на уредите, захранвани с общински ток.

Общо девет прожектора, няколко реклами и коледни светлини са били закачени към уличното осветление. От търговския център обявиха, че ще направят свое вътрешно разследване по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама