Областният управител на Добрич Детелина Николова получи благодарствено писмо от Брюксел

15:16, 20 яну 16 25 588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В писмо от председателя на Комитета на регионите Маркку Марккула се изказва благодарност за нейното активно участие и принос към работата на Комитета на регионите през периода 01.01.2007 г. – 05.11.2015 г., и се отправя покана към Детелина Николова да продължи да допринася в изготвянето на политиките на Европейския съюз.

В своя отговор до Председателя на Комитета на регионите, Областният управител Детелина Николова благодари за топлите думи и добрата оценка за съвместната работа от 2007 г. до 2015 г.:

„Периодът, през който бях част от Вашия екип, бе изключително ползотворен в моя професионален път. Етап, през който натрупах полезен опит и знания. Бях пълноценен партньор на местните власти в посока на надграждане на социалното сближаване.

От позицията на Областен управител на област Добрич, Ви уверявам, че в добро взаимодействие и ефективен диалог ще продължа да работя с местната власт за устойчивото развитие на българските региони. Да съдействам за икономическия и социален просперитет и за създаването на повече възможности хората да живеят по-добре!

Днес, всички сме изправени пред динамични промени и предизвикателства не само в Европа, в целия свят. Но аз съм убедена, че местните и регионални власти ще имат все по-голям глас в осъществяването на политиките в Европейския съюз. И ще положа всички усилия, тяхното мнение да се зачита във все по-голяма степен! Благодаря Ви за подкрепата! Пожелавам здраве и успехи в реализацията на Вашите идеи и бъдещи проекти! Вярвам, че нашето партньорство има широк хоризонт и в бъдеще!“, се казва в писмото на Областния управител Детелина Николова до Брюксел.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама