"Дървената" ваканция в област Добрич приключва днес, от утре на училище

14:32, 20 яну 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дървената ваканция" приключва днес, съобщиха за Topnovini.bg от Община Добрич. От утре се възстановяват учебните занятия във всички училища на територията на Община град Добрич.

На страницата си във фейсбук кметът на Добрич Йордан Йорданов уточнява, че "правомощията на кмета се ограничават във възможността да даде „само“ три дни ваканция, всички допълнителни въпроси за ваканция трябва да са към г-н Христо Боев началник на РИО-Добрич. Затова Ви пожелавам успешна подготовка за приключване на първия срок".

От Регионалния инспекторат по образование в Добрич съобщиха за Topnovini.bg, че не е постъпило нито едно искане за удължаване на ваканцията, така че тя приключва днес за всички училища от общините Добрич, Добричка, Тервел, Крушари, Ген. Тошево, Каварна.

Със заповед на кмета на Балчик Николай Ангелов се отменя обявената в понеделник ваканция за учениците. Утре ще бъде учебен ден за всички училища на територията на община Балчик. Въпреки ниските температури, училищата са отоплени, а транспортните връзки до тях са осигурени, посочват от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама