Варненски полицаи продължават да джобят ученици на улицата

11:27, 20 яну 16 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненската полиция продължава да обискира ученици на улицата, за да си прави статистиката за "борбата с престъпността". От пресслужбата на МВР в морския град днес огласиха случай отпреди 3 дни, при който униформени са задържали непълнолетен младеж за притежание на марихуана. 

В неделя, на бул. "Осми Приморски полк", полицаи от ІІ РУП спрели за проверка 16-годишен ученик, преджобили го и открили у него найлоново пакетче марихуана с тегло 1.11 грама. След това блюстителите на реда отвели младежа в полицейския арест, където го задържали за цяло денонощие.

По случая е образувано досъдебно производство, което означава, че 16-годишният ученик е станал клиент на прокуратурата и вероятно ще бъде осъден за притежание на 1 грам трева. За разлика от младежа началникът на ІІ полицейско управление Чавдар Нанков бе пожален от прокуратурата по делото "Червеи" и вместо подсъдим бе привлечен само като свидетел.  

И докато подчинените му джобят деца, за да правят статистика, проститутки продължават да предлагат необезпокоявано услугите си всяка вечер на централния бул. "Владислав Варненчик". Сборният им пункт е на кръстовището с ул. "Парижка комуна", на която се намира и І РУП.

Нито един полицай обаче не закача нарушителите на реда, още по-малко пък техните сводници с лъскави мерцедеси, които навестяват подчинените си, за да прибират оборота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама