БМВ мина на червено и се сблъска с микробус в Бургас

10:03, 20 яну 16 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил „БМВ 316”, управляван от 20-годишния Д. Б. от созополското с. Габър, се сблъска с микробус „Форд Транзит”, съобщиха от бургаската полиция. Инцидентът е станал снощи около 20.20 ч. на кръстовището на улиците „Тодор Александров” и „Спортна”.

Младият водач на БМВ-то преминал при червен сигнал на светофарната уредба и катастрофирал с правомерно движещия се на зелено „Форд”.

Пострадали са трима пътуващи в лекия автомобил: 36-годишният С. И., който е настанен в отделението по неврохирургия към МБАЛ – Бургас със счупен поясен прешлен, без опасност за живота; 18-годишната Г. И., прегледана и освободена за домашно лечение с диагноза „контузия на главата и гръдния кош”; 22-годишният Г. И., който получил контузия на главата и гръдната-поясна област, след оказана първа помощ също е пуснат у дома.

Ранен е и водачът на микробуса „Форд” - 42-годишният П. Г. от Средец. Той е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза „контузия на главата и гръдния кош”. Неговата 15-годишна дъщеря М. Г. е хоспитализирана в отделение „Неврохирургия” към МБАЛ – Бургас с контузия на главата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама