„Горна баня”, „Овча купел” и „Христо Смирненски” без вода

08:20, 20 яну 16 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в столичните квартали „Овча купел”, „Разсадника”, „Горна баня” и „Христо Смирненски”, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен герой“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа по ул. „Народен герой“ от ул. „Любляна“ до ул. „Рачка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой“ срещу бл.Трезор.

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Даскал Коле“ жк. „Разсадника-Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на бул. „Възкресение“, ул. „Тома Никлев“, бул. „Вардар“, ул. „Трънски майстор“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ ъгъла с ул. „Трънски майстор“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение и монтаж на водомерен възел на ул. „Ореховски дол“ и ул. „Христо Стефчов“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на в района на ул. „Ореховски дол“, ул. „Христо Стефчов“(павилиони). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ореховски дол“№4; ул. „Христо Стефчов“№13.

Във връзка с преработка на хидрофорна уредба до бл. 31 жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на в района на високите зони на бл. 31А и бл. 31. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама