Оставиха в ареста 44-годишен изнасилил пенсионерка по болест

17:57, 19 яну 16 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дежурен съдия при Окръжен съд Хасково остави в ареста 44-годишния Димо Деянов преди минути. Рецидивистът, който е излезнал от затвора на 30 декември, бе обвинен от Окръжна прокуратура Хасково за грабеж и изнасилване на 64 годишна пенсионерка по болест от кв. „Болярово”. Според магистратите Деянов трябва да остане в ареста, защото при по-лека мярка за неотклонение може да се укрие или извърши друго престъпление.

От прокуратурата обясниха, че през нощта на 14 срещу 15 януари  Димо  влязъл в къщата на 64-годишна жена, чието име запазваме в тайна по морални съображения и започнал да й нанася удари с юмруци по главата, а след това я изнасилил.  Пострадалата е викала за помощ. Димо поискал пари от възрастната жена, но понеже тя не му ги предала, продължил да я удря с юмруци по лицето. След това открил чантата й, в която пострадалата държала 150  лева от пенсията си и ги отнел.  

Димо е осъждан многократно за грабежи, кражби и други престъпления. „Не се признавам за виновен. На подсъдимата скамейка съм по стари обвинения”. Това каза Димо Деянов пред съда. До момента в досието си той има 22 присъди.

Обвиненият бе леко агресивен към журналистите.

Определението на съдия Анна Петкова може да бъде обжалвано пред Апелативен съд Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама