Просто Борисов да си покаже телефона, предложи ген. Атанасов

17:14, 19 яну 16 / Политика 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Много простичко може да се реши въпросът, ако министър-председателят покаже за тези 2 или 3 часа кой му е изпращал есемеси на неговия телефон. Нещата са прости за изясняване”. Това коментира пред БНР депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов.

“Премиерът Бойко Борисов каза, че в управление с ДПС няма да го видим, но ние точно това видяхме. За тази година и няколко месеца, откакто е сформирано това правителство, ние видяхме, че той управлява с ДПС. Според мен Борисов губи обществена подкрепа и това го изнервя”, анализира още той.

“Аз знам, че премиерът Бойко Борисов предпочита лошият мир, отколкото добрата война. Има обаче промяна на обществено-политическата нагласа в страната и самият премиер го вижда. Той започна да говори за предсрочни избори, защото му “мирише“ на такива. Когато има промяна в обществено-политическата нагласа и на критика към властта, най-правилното е да се отиде на избори, да се види какво е реалното състояние на силите и да се търси нова формула на управление”, каза Атанасов.

И допълни: “Съдебната реформа е изключително важна, защото хората искат да видят справедливост и еднакво приложение на закона. Това е големия проблем, а не че ти промяната на Конституцията нещо не се е случило докрай”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама