25-годишен пловдивчанин си купи месо и спечели 40-инчов 3D телевизор

15:36, 19 яну 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Павлин Панчев от Пловдив вече ще гледа любимия си спортен канал на 40-инчов 3D телевизор от Лотарията на НАП и МФ, съобщиха от приходната институция. 25-годишният късметлия получи наградата си лично от директора на Агенцията за приходите в Пловдив Венелин Найденов.

"Лотарията е механизъм да стимулираме Вас, клиентите на НАП да упражнявате граждански контрол върху отчитането на приходи от продажби и с Ваше съдействие да намалим до минимум укриването на дължими данъци“, обясни Венелин Найденов при връчване на наградата. Той поздрави Павлин за късмета, за това, че е отговорен млад човек и му пожела да изгледа стотици мачове на телевизора от Лотарията.

Павлин участва в надпреварата от самото й начало, като не пропуска да изисква касови бележки при пазаруване. Продължава да го прави и сега, въпреки придобития телевизор, първо защото счита това за свой граждански ангажимент и второ, защото има още награди за спечелване.

Печелившата бележка е от покупка в края на ноември в пловдивски магазин за месо. Същият вече е проверен от НАП, която установи, че касовата бележка фигурира в дневните отчети на обекта.

Над 8,7 млн. касови бележки са регистрирани досега от феновете на Лотарията в страната. Да участва в нея може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал бележки, издадени след 16.11.2015 г. , включително.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Бележките могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на играта, чрез телефона на Агенцията 0700 18 700 и чрез мобилно приложение на НАП, което може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама