Областният управител награди Мария с екскурзия

15:28, 19 яну 16 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител инж. Георги Ранов награди днес малката спасителка Мария Стоилова с екскурзия до избран от нея исторически обект в България. На пътешествието тя ще замине заедно с приятелката си Яна и с възпитател от Спортното училище. Мария  получи и книга с красотите на България.

Тя гостува в областната управа по покана на инж. Ранов. На срещата присъстваха и зам.- областният управител Мариана Кръстева, Латинка Петрова, директор на дома за деца лишени от родителски грижи „Мария Терезия”, където живее Мария, Димо Неделчев, директор на Спортното училище, в което учи момичето, както и приятелката Яна, с която са били заедно в тролейбуса по време на произшествието.

15-годишната Мария разказа отново за инцидента с шофьора Филип Тодоров. Призна, че се чувства горда от своята постъпка, но смята, че е дълг на всеки, ако може, да помогне в тежък момент.

Директорката на дома сподели, че не за първи път Мария проявява гражданска позиция и смелост в трудна ситуация, че е много добро дете и прилежна ученичка. Момичето тренира плуване и директорът на спортната гимназия също изрази задоволство от нейното старание и дисциплина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама