Принц Хари си харесал гръцката принцеса Мария-Олимпия

13:50, 19 яну 16 / Свят 25 632 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новата дама на сърцето на британския престолонаследник принц Хари е гръцката принцеса Мария-Олимпия, съобщава на сайта си австралийското списание New Idea. Според изданието двамата се запознали благодарение на браточедката на Хари принцеса Беатрис.

"Тя направо му е завъртяла главата. Двамата вече излизаха на няколко срещи и дори планират да карат ски в Швейцария преди Великден", разкрива източник, пожелал анонимност. Според близки на Хари той отдавна не е бил толкова щастлив.

От двореца Кенсингтън все още не са коментирали новината. Британските медии обаче са в еуфории и всички се надяват скоро да чуят сватбени камбани.

Коя е Мария-Олимпия?

19-годишната Мария-Олимпия е внучка на последния гръцки крал Константин. Родена е Ню Йорк и е дъщеря на гръцкия принц Павлос и на принцеса Мари-Шантал, дъщеря на бизнесмена Робърт Милър. Тя има четирима по-малки братя. Един от кръстниците на Мария-Олимпия е бащата на принц Хари – принц Чарлз, пише GRReporter. Профилът й в "Инстаграм" показва, че богата наследница води охолен начин на живот.

Според започнати херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън много харесали избраницата наХари и го насърчавали да продължава да я ухажва.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама