Сидеров се оплака - и той бил опраскан

13:28, 19 яну 16 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се оплака, че също е бил опраскан. „В момента, който някой като мен трябва да бъде опраскан, веднага се задейства машината“, заяви той пред журналисти по време на поредното заседание на съда по делото срещу него за инцидента на летище „Варна“.

Сидеров е обвиняем, че през 2014 по време на полет от София до Варна заедно с депутати от "Атака", влезе в конфликт с френски дипломат, а по-късно на летището се стигна до сблъсък с униформени, като единият от тях твърди, че е ударен от Сидеров.

С „опраскването“ си Сидеров коментира и СМС-скандала във ВСС, който също показвал, че винаги е имало намеса на изпълнителната в съдебната власт. Обвини за това ГЕРБ, които си наслагали навсякъде в системата свои хора.

Лидерът на „Атака“ за пореден път разви тезата, че и този процес срещу него е скалъпен, обвини полицаите в лъжесвидетелстване и ги предупреди, че това освен престъпление е и грях, като цитира Десетте Божи заповеди.

По повод делото срещу него за действията му пред клекшопа на „Раковски“ в столицата, коментира, че МВР е мафия, и се занимава с покровителстване на наркотрафика.

Следващото заседание по делото е на 7 март, тъй все още има неразпитани свидетели. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама