БСП-Стрелча свали доверието си от Иван Евстатиев

11:34, 19 яну 16 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На провелото се вчера вечерта заседание Общинският съвет на БСП – Стрелча, определи деянието на Иван Евстатиев като недопустимо и неморално, съобщиха от БСП. "Прие се решение да бъде снето доверието му като председател и член на Общински съвет на БСП и като общински съветник от групата на социалистите. Той беше призован да си подаде оставка като общински съветник", заявяват от партията.

Общинският съвет на БСП - Стрелча, прие декларация, с която подкрепя позицията на гражданството за справедлив процес и отнемане на званието му почетен гражданин на Стрелча.

"Както всички граждани и ние очакваме пълна прозрачност по случая и обективни действия на правораздавателните органи", се казва в декларацията.

Областното ръководство на БСП – Пазарджик,  призовава компетентните органи да извършат необходимите действия по придобилия обществен интерес случай с Иван Евстатиев. От партията настояват ръководството на общинската организация да бъде поето от друго лице. 

За временно изпълняващ длъжността председател на Общински съвет на БСП до приключване на пълния цикъл отчети и избори беше избрана Донка Младенова, член на Общинския съвет.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама