Пловдивчанката Веси Бонева с номинация за "Икар"

07:18, 19 яну 16 / Култура 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчанката Веси Бонева получи номинация за наградите "Икар" 2016 в раздел "Съвременна българска музика" за сингъла си "Разпалвам микрофоните", който е първият фючъринг между изпълнител и денс формация.

Поп певицата е в конкуренция с рапърите Alex P & Honn Kong за "Няма нищо по-добро" и пианиста Живко Петров за соловия му албум "After4".

Предложенията за най-престижните годишни театрални призове у нас бяха оповестени миналата седмица от Съюза на артистите в България, а церемонията ще се проведе на 27 март в София в Народния театър "Иван Вазов".

"Разпалвам микрофоните" е съвместен проект между Веси Бонева и денс формация VS Dance. Музиката е на Светлин Къслев, текстът е на Веси Бонева, F.O. и LiterJack, а режисьор на лентата е Виктор Рик.

Веси Бонева подготвя и нов албум, отново на български и на английски език. В него ще присъстват много гост-музиканти и изпълнители от различни страни. Сред проектите са колаборации с Бобо, Alozade (Jamaica), JamesSmith (Germany), LiterJack, DJ Kaiski и други. В новия албум ще има и песни, в които са включени български фолклорни инструменти, примесени с RNB звучене.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама