Нападателят и наръганият с нож в Балчик били гастарбайтери в Англия

18:51, 18 яну 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията обяви за общонационално издирване 26-годишния балчиклия С.С., който на 16 януари наръга с кухненски нож два пъти в гърдите 33-годишен съгражданин.

Разчита се, че той не е успял да напусне страната, тъй като час след престъплението е изпратена информация за него на граничните пунктове, обясниха за Topnovini.bg източници от прокуратурата.

Припомняме, че 33-годишният И. Г. е с опасност за живота, след като е получил две прободни рани в областта на гърдите след пиянски скандал, разразил се близо до църква в центъра на Балчик .

Мъжът е с диагноза „Хемопневмоторакс” (наличие на кръв и въздух в гръдния кош). След операция е дошъл в съзнание, контактен е, но продължава да е с опасност за живота. Той е на командно дишане.

Има безусловна яснота кой е извършител на престъплението, обясниха от прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за опит за убийство.

По информация на Topnovini.bg, нападателят е бивш гастарбайтер в Англия. У нас през лятото се качвал на риболовни кораби. Пострадалият също е работел във Великобритания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама