Все още има населени места без ток и вода в Шуменско (обновена)

17:14, 18 яну 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
34 населени места все още са без ток в област Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация. Данните са към 16,30 часа.

Възстановено е електрозахранването в 14-те села в община Хитрино и в 7 села на община Велики Преслав, както и в село Белокопитово в община Шумен и село Ружица в община Никола Козлево.

По останалите направления екипите на Енерго Про продължават да работят до възстановяване на електрозахранването във всички населени места.

По информация на Вик-Шумен към 16.00 ч. днес без вода са общо 13 населени места в общините Хитрино, Венец, Шумен и Върбица.

По данни на Енерго Про към 17.00  ч. в община Шумен без ток е само село Вехтово, в община Венец- Габрица и Дренци. Ток има навсякъде в общините Велики Преслав, Хитрино, Смядово, Нови пазар,  Каспичан и Калиново.

До 1 час ще бъде пуснато електрозахранването към всичките 14 села в община Върбица. Екипите на дружеството работят и до два часа ток ще има в селата Хърсово, Каравелово, Красен дол, Пет могили и Векилски в община Никола Козлево.

Продължава работата за отстраняване на авариите в селата Вехтово на община Шумен и Дренци и Габрица на община Венец, като се очаква в тези села ток да има утре в сутрешните часове.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама