Дървената ваканция продължава в няколко русенски общини

16:49, 18 яну 16 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Извънредната ваканция за ученицине от област Русе, която се наложи заради обилния снеговалеж, ще продължи, но не за всички. Припомняме, учащите от региона днес не ходиха на училище, с изключение на записаните в учебни заведения областния център.

Не всички, които са почивали днес обаче, ще си останат в къщи и утре. Изготвен е график, кога и кои училища ще продължат да почиват извънредно.

Това са всички учебни заведения в цялата община Две могили, за които извънредната ваканция продължава във вторник и в сряда. Същото е положението и в цялата община Бяла, като там ще се почива също във вторник и в сряда. В цялата община Сливо поле неучебен ще е само утрешния ден – вторник, в сряда всички са на училище.

В цялата община Иваново ще почиват още два дена – във вторник и в сряда. В цялата община Ветово също неучебни са вторник и сряда. В община Борово неучебни са вторник и сряда, но само за училището в село Горно Абланово, а в Обретеник само утре (вторник) продължава дървената ваканция. Записаните там ученици в сряда трябва да се явят в класните стаи.

Всички останали неизброени училища в непосочени в текста населени места започват работа в нрмалния за това час още утре сутринта.

За улеснение на гражданите, информацията ще бъде качена и на сайта на Регионалния инспекторат по образование, каза още Димитър Райнов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама