Търговци могат да дават предложения за нов правилник за работа на пазара в Добрич

14:30, 18 яну 16 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работна група за създаване на проект на Наредбата за търговска дейност и Правилника за дейност на ОП „Общински пазари“ сформира Община град Добрич.

Кметът Йордан Йорданов е издал заповедта за сформиране на работната група.

Причината да се търси промяна на наредбата за дейността на пазара са сигнали и жалби срещу организацията и дейността на „Общински пазари”, съобщи днес зам.-кметът Елка Димова. Има и препоръки от Одитен доклад за извършване на вътрешен одит на процеса по управление и контрол на приходи от пазари в Общината.

Работната група трябва да предложи актуализация на Наредбата за търговска дейност на територията на Община град Добрич. Задачата й е да състави проект на нов Правилник за дейността на ОП „Общински пазари“ в частта относно отговорностите, правомощията и задълженията в осъществяването на дейността на предприятието.  Работата на групата трябва да приключи до 15 февруари 2016 г.

Община град Добрич призовава всички заинтересувани граждани да депозират предложенията си за по-добра организация на дейността писмено в Центъра за услуги и информация в Общината или по електронен път на e-mail: [email protected] .  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама