Стабилно ДПС отбеляза 26-годишнината си в област Добрич

13:52, 18 яну 16 / Политика 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Организацията на ДПС в област Добрич отбеляза 26 години от основаването на Движението на 4 януари 1990 г. Гост на честването бе заместник-председателят на Младежкото ДПС Мустафа Ахмедов, който бе кандидат за депутат от Добричкия избирателен район на последните парламентарни избори.

Сред присъстващите над 250 души бяха областният лидер на ДПС д-р Ердинч Хаджиев, ръководителите на общинските организации от областта, кметове, активисти и симпатизанти.

Мустафа Ахмедов увери присъстващите, че партията е стабилна, дори след последните очаквани трусове. „Партията е стабилна, дори повече от всякога. Видя се, че може дори председател на партия да бъде изключен от ДПС, но структурите остават верни на партията и на лидера, а това е д-р Ахмед Доган – основателят, идеологът на българския етнически модел. Всеки един член, симпатизант на ДПС прави това съвсем съзнателно, осъзнавайки, че без ДПС сме застрашени, незащитени. ДПС е нашето естествено място за съществуване, за развитие и за живот”, заяви Ахмедов.

Той сподели впечатленията си от обиколките в страната през последните 20 дни и увери, че партията е стабилна. "Това, което се случва в ДПС е оздравително. Дори в младежката организация на ДПС се усеща освобождаване на положителна енергия. Всички млади хора казват, че трябва да сме силни повече от всякога. Тези случки подействаха като катализатор за партията”, каза още зам.-председателят на Младежкото ДПС.

Той поднесе извинения от името на съпредседателя на ДПС и депутат от Добричкия избирателен район Рушен Риза. Той не успя да присъства на честването на 26-годишнината на ДПС в област Добрич, тъй като бе гост на конгреса на най-голямата опозиционна партия в Турция. От България само той и председателят на ПЕС Сергей Станишев  са поканени. Гордеем се, че имаме политик, който на международно ниво е признат като значима личност, каза още Ахмедов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама