Г. Божков: Такъв мач чакам целия полусезон да направим

13:14, 18 яну 16 / Спорт 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Очаквах такъв мач целия първи полусезон". Това сподели Георги Божков след срещата на неговите възпитанички от "Дунав 8806" с "Нефтохимик 2010". Припомняме, че "сините феи" надделяха над бургаския тим със 113:70 в двубоя от 14-ия кръг на женското баскетболно първенство.

"Спечелихме много важен за нас мач и то с много добра игра. Играхме по най-добрия възможен начин в нападение. Имахме и голям ден. Топката се движеше много правилно и много добре. Всички играха много дисциплинирано. Така стигнахме до тази голяма разлика, което рядко се случва между толкова равностойни и силни отбори", сподели още Божков.

Колегата му от "Нефтохимик 2010" Дечо Коешинов отдаде голямата разлика и на недостатъчната сработка между новите и досегашните баскетболистки на неговия отбор след зимната селекция.

"След такъв мач трудно се говори. Има и такива мачове. Виждате процентите от стрелбата на състезателките на отбора на "Дунав 8806". Пролича и това, че имаме доста нови състезателки, които все още не са се сработили. Разликата в този мач бе безумно голяма. Не това е нивото на единия и другия отбор. В течение на първенството ще си проличи това нещо", коментира Коешинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама