Наръган с кухненски нож мъж от Балчик бере душа

12:41, 18 яну 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж на 33 години от Балчик е с опасност за живота, след като е бил наръган с кухненски нож при пиянски скандал, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Установено е, че пострадалият И.Г. и още трима балчиклии - В.П.(32 г.), С.С.(26г.), К.К.(30 г.) от обяд в събота започнали да се черпят.

След като изпили порядъчно количество алкохол, избухнал скандал, при който С.С. наръгал с кухненски нож И.Г. в лявата част на гръдния кош. След това избягал в неизвестна посока, вземайки ножа със себе си.  Към момента той се укрива. Обявен е за общодържавно издирване, съобщават от ОД на МВР.

Екип на филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Балчик е откарал пострадалия, но по пътя към болницата в Добрич състоянието му се е влошило и се е наложило да бъде транспортиран в МБАЛ „Св.Анна” във Варна.

Той е с две прободни рани в областта на гръдния кош, с диагноза „Хемопневмоторакс” (наличие на кръв и въздух в гръдния кош). След операция е дошъл в съзнание, контактен е, но продължава да е с опасност за живота.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама