23 произшествия на пътя с 4 пострадали е равносметката от уикенда в Русенско

12:06, 18 яну 16 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През почивните дни са станали 23 пътнотранспортни произшествия, при четири от тях са пострадали хора – трима леко и един тежко, съобщава ОД на МВР - Русе.

На 17 януари около 01:30 ч. на главен път І-5, в района на километър 49, лек автомобил «Фолксваген Крафтер» с великотърновска регистрация, с прикачено ремарке, управляван от С.С. /31 г./, в условията на снеговалеж и заснежен път предприема маневра да заобиколи паднало на пътя дърво, навлиза в лентата за насрещно движение, при което лек автомобил «Тойота Рав – 4» с русенска регистрация, управляван от Д.Н. на 58 г., движещ се в лентата си за движение, се блъска в прикаченото ремарке. В резултат на пътния инцидент е пострадал водачът на тойотата със счупено ребро. Той е прегледан в МБАЛ-Бяла и е освободен за домашно лечение. Случаят е документиран от полицията.

От Пътна полиция апелират към гражданите да изпълняват разпоредбите на АПИ и полицейските екипи, да не предприемат рискови придвижвания и да не навлизат в затворените участъци, с цел избягване на инциденти. При такива обстоятелства е настъпило произшествие тази нощ в района на магазин “Джъмбо” в Русе, където джип се е опитал да премине в участъка на затворения за движение път Русе – Варна и се е блъснал в закъсал там автомобил. Няма пострадали хора, инцидентът се е разминал само с материални щети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама