Иззеха множество незаконни цигари и алкохол в Айтос

09:40, 18 яну 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Айтоската полиция е иззела множество незаконни цигари и алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Акцията е била осъществена в четвъртък.

Около 18:00 часа ченгетата са извършили  проверка в магазин за плод и зеленчук, който се намира на улица „Странджа”, стопанисван от 55-годишния С. Ю. от Айтос. В търговския обект полицаите са намерили и иззели  ракия с общо количество около 150 литра, разпределени в два платмасови бидона и две пластмасови туби. Намерени са също така две мерилки с множество празни PVC опаковки от 0,5 литра.

Час по-късно е била извършена проверка в частен дом, собственост на 57-годишния Х. А. от Айтос, намиращ се на улица „Арабаконак”. В жилището са били намерени и иззети около килограм нарязан тютюн, без акцизен бандерол, 67 къса ръчно напълнени цигари, три машинки за ръчно пълнене на цигари и множество найлонови пликове.

Извършена е била проверка и в частна къща на улица „Теменуга”, обитавана от 44-годишния А. Ф. от Айтос. В нея полицаите са открили 83 кутии цигари / общо 1 660 къса цигари без акцизен бандерол/.

В къщата на 38-годишната З. А. от Айтос, намираща се на улица „Ружа”, пък са били открити и иззети общо 800 къса цигари без акцизен бандерол.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама