Има затворени и непроходими пътища в област Добрич

08:19, 18 яну 16 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областно пътно управление – Добрич съобщава, че остават затворени за движение на моторни превозни средства пътищата II-27 "Одринци-Владимирово-Бдинци-Червенци", II-71 "Силистра-Добрич", III-7106 "Карапелит-Кочмар" и III-207 "Кочмар-Тервел".  Временно се затваря за почистване и път II-29 "Добрич - Генерал Тошево".  

33 машини работят на територията на областта.

По данни на Областния съвет за сигурност затворени са и пътищата Добрич-Силистра и Добрич-Честименско-Алеково по искане на ОПУ – Силистра, както и Добрич-Шумен по искане на ОПУ – Шумен.

Не са проходими и много от пътищата в община Добричка, сред които Полковник Иваново – Самуилово – Ведрина, Оногур – Владимирово – Бдинци, Алцек, Воднянци, Енево, Вратарите, Бдинци-Вратарите до разклона за Алцек, Медово, Бенковски, Подслон, Бенковски-Жегларци, Росеново-Божурово, Росеново-Козлодуйци, Ведрина-Ново Ботево, Лясково-Камен, Житница-Тянево, Житница-Крагулево.

В община Тервел проходим е пътят до Тервел през Кочмар – Зърнево. Непроходими са пътищата за селата Гуслар, Полковник Савово, Нова Камена, Честименско, Бонево.

В община Крушари проходим е единствено главният път Добрич-Крушари.

На изхода на Добрич пътни патрули не разрешават напускането на града на товарни автомобили над 12 тона и автобуси, както и пътуване в посока Силистра и Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама