Спират водата в „Младост“, „Христо Ботев“ и „Военна рампа“

07:31, 18 яну 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 и 18 януари, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Методи Андонов“ жк. „Младост“1, се налага спиране на водоподаването от 8:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Методи Андонов“, ул. „Андрей Сахаров“, бул. „Александър Малинов“, бул. „Андрей Ляпчев“

бл. 68, бл.79,бл. 79А,бл. 79Б, бл.79В, бл. 78, пазар „Младост“1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 65.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 503 кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“, ул. 503

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 503№12.

Във връзка с изместване и преустройство на водомерен възели подмяна на водомер на бул. „Илиянци“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Илиянци“ от ул. „Локомотив“ до река Суходолска,

по ул. „Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до река Суходолска

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  бул. „Илиянци“ ъгъла с ул. „Първа българска армия“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама