Сашо Дончев: Сценаристите на газовата криза искат да насъскат съдебната система срещу мен

21:39, 17 яну 16 / Политика 25 654 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Персонално знам кои са лицата, стоящи зад сценария с новогодишната „газова криза“. Те в момента стоят и чакат да кажа нещо, за да насъскат цялата съдебна система срещу мен.

Това обяви изпълнителният директор на частната газова компания „Овергаз“ в ефира на телевизия BiT във връзка със срещата си с премиера Бойко Борисов.

„Видях се с него и от срещата стана ясно, че според нас има някакъв сценарий. При всички случаи и двамата се оказахме участници в този фарс. До колко Борисов е бил умишлен участник в него аз не знам“, сподели Дончев.

По думите му няма приятели сред „сценаристите“, а Борисов трябвало да установи за себе си дали има свои такива.

Според Сашо Дончев причините ще се изяснят тепърва, но не отстъпи, че това е опит да му бъде откраднат бизнеса.

„Това беше една класическа схема, която се разиграваше в случая. Тази опасност очевидно съществува, защото в обществото ни законите и тяхното прилагане не защитава предприемачите от крадците и обратно. В това общество не можеш да бъдеш напълно сигурен, че всички аргументи в една такава нечистоплътна история са на твоя страна“, посочи Дончев.

По думите му доказателство за твърденията му е проверката от страна на КЕВР, които започнаха мигновено по случая.

Всичко ще се изясни до края на месеца, тъй като доставките на газ се подготвят с протоколи и фактури, оформяни в края на месеца. До 3-4 число на февруари ще се изясни всичко, сега само можем да се досещаме“, обяви собственикът на „Овергаз“.

Дончев изтъкна, че от цялата ни история около Нова година компанията му е извлякла дивиденти.

По думите му от 25 години не са имали такава еднозначна и категорична подкрепа в социалните мрежи, каквато получили в през последните седмици.

„Беше изключително приятно, когато на 4-5 януари изпращаме фактурите на клиентите си. Тогава те изразиха подкрепа, солидарност, дори ни се обясниха в любов на нашия сайт“, похвали се Сашо Дончев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама