Пет села в област Добрич са без ток, шест – без вода, има затворени общински пътища

15:49, 17 яну 16 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В  пет села в област Добрич няма ток, съобщиха от Областния съвет за сигурност. Без елзахранване в община Тервел е село Бонево, а в община добричка – Ведрина, Подслон, Тянево и Сливница. Там има и проблеми с водоснабдяването. Без вода е и село Малка Смолница.

Ситуацията в крайморските общини засега е спокойна, но в Каварненско температурите се понижават под нулата и се очаква да има обледяване.

Общо 44 автомобила почистват републиканската пътна мрежа в областта. Затворени са пътищата от Добрич за Силистра и Шумен на територията, извън област Добрич.  На разклона към Кобаклъка от 12 часа има патрулиращ полицейски екип, който предупреждава хората да не напускат област Добрич.

Спряно е движението на товарни автомобили над  12 тона и автобуси.

В областта има затворени общински  пътища, съобщиха още от Областния съвет за сигурност. Непочистени са пътищата между селата Полковник Иваново, Самуилово и Ведрина, Бдинци-Вратарите – разклона за Алцек, затворени са и пътищата за селата Медово, Бенковски, Подслон, Дряновец, Енево, Карапелит, Бенковски-Жегларци, разклона от Златия до Самуилово, отсечките Смолница-Козлодуйци, Смолница-Ловчанци-Полковник Иваново до главния път Добрич-Карапелит, разклона Росеново-Божурово, Росеново-Козлодуйци, Ведрина-Ново Ботево, Лясково-Камен, Житница-Тянево, Житница-Крагулево. В Тервелско затворен е пътят за село Гуслар, както и за Полковник Савово, Честименско, Нова Камена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама