Счупени дървета и 20 см сняг затвориха Плевен

12:13, 17 яну 16 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Счупени дървета, поледица и 20 сантиметра сняг затрудняват придвижването в отделни части на Плевен. Основните улици са почистени и е осигурено безпрепятствено придвижване за гражданите.

Тежкият сняг счупи дървета и създаде проблеми на доста места в града. В Градската градина 100-годишно дърво е съборено, което е е наложило частично затваряне на алеите. На площад "Македония" друго паднало от тежкия сняг дърво е затиснало 5 автомобила, а служители на "Паркстрой" отстраняват отчупени големи клони и в градинката до Гарата. Работи се е и на ул. "Българска авиация", където големи клони са затворили пътя, в района до бензиностанцията. Стеблата на дървета на ул. "Средна гора", "Сан-Стефано", "Дойран" - до ЦРД, са счупени и с нападали клони. В квартал "Мара Денчева" снегът събори дърво в междублоковото пространство, няма щети и пострадали. 

От общинска фирма "Паркстрой" информираха, че дежурни екипи работят в пешеходната част на града, където снежната покривка на места надминава 25 см. На пешеходците е осигурена проходимост, като служителите са разпределени в Градската градина, около Каскадата, Мавзолея, Централна поща, ХГ "Дарение Светлин Русев" и Дома на армията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама