Пълна мобилизация сред феновете в Русе за баскетболното дерби в неделя

19:15, 16 яну 16 / Спорт 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всеки, който се чувства дунавец, е задължен в неделя да е в зала "Дунав".

Това заяви председателят на фен клуб "Дунав завинаги" Александър Стефанов - Кубинеца преди срещата на актуалните шампионки срещу носителя на Купата на България в дамския баскетбол у нас.

Както вече съобщихме, "Дунав 8806" посреща "Нефтохимик 2010" на 17 януари, неделя, от 18 ч. в залата в квартал "Здравец" в Русе.

"Мога да кажа, че това е първият най-важен мач за тази година за нашия отбор. Той е много определящ както за шампионата, така и за предстоящия турнир за Купата на България", сподели Стефанов.

Припомняме, че при успех "сините феи" ще приключат тази фаза от първенството на трето място и ще си спечелят място директно за финалната четворка в турнира за Купата.

Сред феновете цари пълна мобилизация, като се очаква за пореден път подкрепата от трибуните в залата да е на познатото високо ниво.

"Непростимо е да идваме в залата само когато отборът печели. Ние сме дунавци и трябва да подкрепяме този отбор и в най-трудните моменти. Така съм сигурен, че в края отново ще постигнем своето и всички заедно ще ликуваме с шампионската купа", категоричен е Кубинеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама