Повече полицаи, отколкото протестиращи на протеста за винетките край Дупница

18:20, 16 яну 16 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече полицаи, отколкото протестиращи имаше на протеста срещу новите цени на винетките край Дупница. Недоволните от Бобов дол, Благоевград, Дупница и Радомир пристигнаха на разклона край село Дяково, където ги чакаха два пъти по-много полицаи.

Шефът на полицейското управление в Дупница спря недоволните като заяви, че няма разрешение за протест. Тогава протестиращ го контрира с думите „И на вас не ви харесва да живеете и да работите в тази държава. Затова трябва цялата държава да се вдигне“.

Друг стачник пък тъжно констатира, че българите никога не са били единни. Според него властта е отнела всичко човешко у хората.  След разговора с полицейския шеф протестиращите се разотидоха.

Пред Topnovini.bg организаторът на протестните действия Люси Манова обясни, че от Благоевград в протеста са се включили 15-ина души. Обсъжда се и вариантът недоволните благоевградчани да стачкуват в столицата. Такова намерение имаше още на първите стачни действия в края на месец ноември миналата година.

Досега жителите на областния център на Пиринско са протестирали три пъти с автомобилни шествия по центъра на града и блокада автомагистрала „Струма“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама