ДПС демонстрира топли връзки с опозицията в Турция

17:48, 16 яну 16 / Политика 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На фона на последните събития в ДПС партията демонстрира топли връзки с опозицията в Турция. Единият от тримата съпредседатели - Рушен Риза разговаря с лидера на Републиканската Народна Партия (CHP)  Кемал Кълъчдароглу в Анкара, съобщиха от пресцентъра на движението.

 Заедно с депутатите Салиха Емин и Ердинч Хайрула той е на посещение в Анкара по покана на Кълъчдароглу. По време на своята визита, делегацията се срещна с лидера на Републиканската Народна Партия (CHP)-Кемал Кълъчдароглу, Фаик Йозтрак-зам.-председател на партията  и Емре Кьопрюлю- депутат  от Текирдаг член на председателския съвет на Турския Меджлис.

На срещата са обсъдени възможностите за развиване на двустранните  взаимоотношения, както възможностите за по-тесни връзки със структурите на двете партии вклочително с младежкото ДПС и женските дружества. В заключение на срещата домакините заявиха, че взаимодействието с побратимените общини ще продължи.

Делегацията от ДПС присъства като гост на 35-ия  конгрес на Републиканската Народна Партия (CHP), в който участваха повече от 3 000 души, се казва още в съобщението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама