Задържаха двама за нападението над журналиста Стоян Тончев

17:41, 16 яну 16 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията задържа двама заподозрени за нападението над поморийския журналист Стоян Тончев, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на множество оперативно-издирвателни действия, оглед на местопроизшествието, разпити на свидетели, изземване на видеозаписи и др. служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и служители на Районно управление – Поморие са задържани двете заподозрени лица за срок от едно денонощие.

Задържането е с цел установяване съпричастността им към извършеното престъпление, като към момента повече информация относно самоличността им няма да бъде подавана.

Служителите под прякото ръководство на Районна прокуратура – Поморие продължават с действията по разследването на побоя, като предстоят нови разпити на свидетели и събиране на данни за установяване на повече детайли по извършеното криминално деяние.

Тончев бе зверски пребит в нощта на 14 януари на път към дома си в Поморие. Инцидентът стана на ул. "Солна", близо до сградата на Общината в морското градче. В момента 31-годишният Стоян се намира в Отделението по неврохурургия в МБАЛ-Бургас. Медиците изчакват отоците по лицето му да спаднат, за да бъде извършена операция, обясниха за Topnovini.bg от пресцентъра на здравното заведение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама