Без автошествие премина протестът срещу поскъпването на винетките в Добрич

17:22, 16 яну 16 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петдесетина добричлии се събраха в дъжда пред Стоматологията в Добрич на протест под наслов „Общественици срещу политици, една битка против Системата”. Предвиденото автошествие до „5-и километър”, където трябваше да се блокира пътят Варна-Добрич, не се състоя. Причината е, че организаторите на протеста са пропуснали да внесат уведомление в общината за проявата.

Затова събралите се останаха пред Стоматологията. Макар протестът да бе обявен, че е срещу системата у нас и положението, в което е поставен българският народ, основната тема на коментарите отново бе поскъпването на винетките.

Стана ясно, че това е последният протест, който се провежда в Добрич. Следващият ще бъде в София, пред Народното събрание, където се очаква да се съберат хора от цялата страна.

Коментирани бяха ангажиментите, които националният омбудсман Мая Манолова пое при срещата си тази седмица с участниците в протеста в Добрич срещу поскъпването на винетните стикери. Добричлии продължават да настояват за въвеждане на еднодневни винетки и за определяне на алтернативни маршрути, за които да не се заплащат винетки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама