Оставиха в ареста старозагореца пребил възрастно семейство

16:57, 15 яну 16 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постоянна мярка  „Задържане под стража“ постанови районният съд в Омуртаг за старозагореца Петко Александров пребил без причина семейство Мехмедалиеви от село Камбурово, Омуртажко, съобщиха от Апелативна прокуратура Варна. 32-годишният мъж е обвиняем по две престъпления – за противозаконно проникване чрез взлом в дома на битото семейство и за побоя по хулигански подбуди на двамата съпрузи – престъпления  по член 170, ал. 2 и по член 131, ал. 1, т. 4 и 12 от Наказателния кодекс

На 8 януари около 23,30 часа Петко Александров, който пил в кръчмата на съседно село, решил да потърси подслон в Камбурово и къщата на семейство Мехмедалиеви му се сторила необитаема, тъй като пред нея нямало паркирана кола, нито куче в двора, разказал пред разследващите Александров. След като счупил прозореца обаче,  Мехмедалиеви се събудили и Александров започнал да ги бие в леглото.

Справка за съдебното минало на Петко Александров сочи, че е  излязъл от затвора на 25 ноември 2015 г., където е изтърпял 4,6-годишна присъда за изнасилване, извършено в условията на опасен рецидив. Преди това е бил съден за противозаконно проникване в чуждо жилище и за друго изнасилване.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама