Пет години затвор за опит за убийство, трафик на хора и финансови престъпления

16:36, 15 яну 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ром от Добрич, който има няколко присъди по различни дела, е поискал от съда да му бъде определено общо наказание но тях.

Н. Ю. Б. е осъден на пет години затвор за това,че заедно с брат си е извършил опит за убийство на мъж от махалата. Н. Ю. Б. го е налагал с бухалка. Присъдата е влязла в сила на 22 април 2010 г.

С влязло в сила споразумение през декември 2011 г.  мъжът е признат за виновен за това, че в условията на опасен рецидив е  организирал и ръководил престъпна група и е извършвал трафик на хора при условията на продължавано престъпление. Престъпленията са извършени в периода януари 2007 г. – ноември 2010 г. За това той е осъден на две години и два месеца лишаване от свобода. Споразумението е влязло в сила на 29.12.2011 г.

С влязло в сила споразумение от декември 2015 г. Н. Ю. Б. е признат за виновен в извършване на престъпление, като е извършил на два пъти финансови операции с имущество-пари в евро от три финансови операции от Полша и Германия в България, чрез системата за бързо разплащане „Уестърн Юнион” и финансова къща „Кеш Експрес Сървиз” ЕООД – общо 5 150 евро.

Съдът групира присъдите, като реши, че безработни ром ще излежи най-тежката присъда - пет години при първоначален строг режим в затвор или затворническо общежитие от закрит тип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама