Варненка издевателства над баба си заради банков кредит

16:20, 15 яну 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
37-годишната жена, която бе задържана за това, че склонила баба си към самоубийство, е издевателствала над старицата заради изтеглен банков кредит. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

В момента обвиняемата Росица Н. е със 72-часово прокурорско задържане, но обвинението поиска от Варненския районен съд да бъде настанена в психиатрично отделение за изследване. Жената склонила към самоубийство родната си баба заради изтеглен от нея кредит, който внучката похарчила. Бабата изплащала с пенсията си кредита от 10 хил. лева, а когато парите свършили, извършителката на престъплението започнала да тормози възрастната жена.

Вечерта на 12-ти срещу 13-ти януари обвиняемата влязла с нож в стаята на 76-годишната жена и започнала да й крещи да умира. След това заключила старицата в стаята и взела ключа. В отчаянието си възрастната жена изпила голяма доза с лекарства. После пробвала да се самоубие с нож, като прерязала вените си. През цялото време внучката влизала в стаята, за да провери дали баба й е жива. Когато ножът не помогнал да свърши с живота си, 76-годишната жена забила ножица в гръдния си кош.

Сутринта на 13 януари обвиняемата Росица влязла отново в стаята и видяла, че баба й лежи ранена, започнала да я бие и я съборила от леглото на пода. После я заключила отново и напуснала стаята. Около 9 часа стоновете на старицата били чути от нейния внук Деян, който прескочил през балкона и открил баба си ранена.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама