Арестуваха двама за трафик на хора при спецакция в Плевен

15:13, 15 яну 16 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж и жена бяха арестувани при спецакция на плевенската полиция срещу проституцията и трафика на хора, информираха от пресцентъра на МВР. В ареста са прибрани и привлечени като обвиняеми 36-годишен мъж и жена на 31.

В хода на проведени активни оперативни действия и след множеството събрани доказателства, са иззети мобилни телефони и СИМ карти, тетрадки и бележници, изписани с имена на хора и внесени парични суми. Извършени са  проверки, претърсвания и обиски на различни адреси в плевенския квартал „Дружба“ и в централната градска част.

От апартамент в „Дружба“, обитаван от 36-годишен мъж, са иззети пет мобилни телефона, 38 СИМ карти, три флаш памети, сумата от 2600 лева и множество тетрадки и бележници, с изписани различни имена и цифри от 2014 година. От жилището на 31-годишна жена в централната градска част са конфискувани лаптоп, четири СИМ карти с въведени в тях телефонни номера, тетрадки и бележници, съдържащи различни имена и цифри. При претърсване на друг адрес, в центъра на Плевен, са намерени 39 мобилни телефона, тетрадки и бележници със записани имена и заплатени суми.  Назначени са експертизи. Работата на разследващите по случая продължава, а материалите са докладвани в прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама