Депутатите от ГЕРБ-Шумен бяха домакини на ученици от областта

14:57, 15 яну 16 / Политика 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По покана на народните представители от ПП ГЕРБ Ралица Тодорова и проф. Стефан Желев на посещение в българския парламент бяха ученици от три училища на област Шумен – ОУ „Христо Ботев” с.Каспичан, СОУ „Ц.Б.Церковски” с.Никола Козлево и СОУ „Св.Паисий Хилендарски” гр.Върбица.

Децатаса в столицата на двудневно посещение по повод празника Василица, като вчера учениците от Никола Козлево гостуваха в КТ „Подрепа” и Испанското посолство. Децата от Върбица бяха приети от омбудсмана Мая Манолова и от ръководителя на Представителството на Европейската комисия у нас Огнян Златев, а учениците от ОУ „Христо Ботев” гостуваха на вицепрезидента Маргарита Попова и в издателството на вестник „АзБуки”.

Днес, придружени от своите домакини, те направиха обиколка в кулоарите, където им бе изнесена лекция за функциите и дейността на Народното събрание. По-късно учениците бяха поканени на балкона в парламентарната зала, от където наблюдаваха законодателния процес и присъстваха на традиционния петъчен парламентарен контрол по въпрос, на който отговаря министър-председателя Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама