Кристиан Таков: Срам ме е от моя министър-председател

14:20, 15 яну 16 25 1064 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Срам ме е от моя министър-председател. Той демонстрира пълно незнание, как функционира разделението на властите. Не злонамереност. Незнание.Това написа във Фейсбук доц. Кристиан Таков, член на правния съвет на президента, по повод скандала от ден по-рано с СМС-а, който получи Борисов и отиде на заседанието на ВСС.

София Topnovini.bg публикува пълния текст на публикацията в социалната мрежа без редакторска намеса:

Перо го не хваща*

Министър-председателят на България предлага на Председателя на ВКС "да мине на негова територия" и да го бие на избори.  Очаква се предложение и за по една канадска.  Междувременно репортерки могат да пипнат министър-председателя по мускула. Докато не са ги изпреварили три папи, дето са го галИли по главата.

Ехидството настрана.  Г-н Борисов доказва не само липса на ценности.  Той демонстрира пълно незнание, как функционира разделението на властите. Не злонамереност. Незнание.  Г-н Борисов шикалкави в обясненията си. Като го хванат в крачка, става агресивен. Белким мине, санким друг път не е успявал, чунким голяма работа е станала. Опасно е, човек с такива качества да ръководи моята държава.  Г-н Борисов хем казва, че член на ВСС раболепно му докладва вярност, хем че не е важно, кой точно е докладвалият. Важно е. Много е важно. А още по-важно е, че министър-председателят на Републиката не го смята за важно.

Доброто и злото са въпрос на избор, а свободата е вродена**. Но за да упражниш свободата на избор между доброто и злото, първо трябва да си годен да ги различиш.

Срам ме е от моя министър-председател.

_________________________ * Алеко Константинов ** Лозан Панов

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама