Шуменец опита да ограби мъж в Градската градина

13:18, 15 яну 16 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързо производство е образувано срещу 25-годишен шуменец, който направил опит за грабеж на мобилен телефон от 60-годишен мъж. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.

Около 17.15 часа вчера в района на Градската градина близо до стария стадион Ж.Р. от града нападнал М.А. и чрез сила направил опит да му отнеме мобилен телефон марка “ iPhone”.

Грабителят нанесъл няколко удара по тялото и лицето на мъжа. М.А. на два пъти успял да се изкопчи и да избяга, но младият мъж го догонвал и правил опити да му вземе мобилния телефон. Третия път 60-годишният успял да стигне до жп гарата, където подал сигнал на полицаите от Транспортна полиция и след бързи действия на колегите им от полицейското управление младият мъж бил задържан.

Оказало се, че той е познат на полицията с хулигански прояви. Само преди седмица мъжът отново бе арестуван за нанасяне на лека телесна повреда, след като ухапа полицай.

Случката се разигра на 7 януари, когато в полицията бил получен сигнал, че пиян мъж нарушава обществения ред на бул. „Велики Преслав”. Шуменецът отказал да даде документ за самоличност на пристигналия полицейски екип и продължил да крещи.

В патрулката, с която бил отведен за преглед в МБАЛ- Шумен, мъжът направил опит да ухапе единия полицай и наплюл другия.

В болничното заведение продължил да се държи агресивно, отправял обиди и закани както към медицинския персонал, така и към полицейските служители.

Шуменецът ухапал лявата ръка на единия полицай, след това  дръпнал от ръкава на униформата на другия самозалепващ се надпис “Полиция” и го хвърлил на земята. Полицаите били плюти многократно от 25-годишния Ж.Р.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама