Съпругът на Селин Дион почина след дългогодишна битка с рака

11:41, 15 яну 16 / Свят 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 73-годишна възраст след дългогодишна борба с рака почина Рене Анжелил, съпруг и импресарио на световноизвестната канадска певица Селин Дион.

"С дълбоко прискърбие ви съобщаваме, че Рене Анжелил почина в дома си в Лас Вегас, щата Невада, вследствие на продължителна битка с рака", написа екипът на Дион във Фейсбук профила на звездата.

Самата Селин написа в страницата си във "Фейсбук", че "допълнителна информация ще бъде предоставена през следващите дни". Тя помоли своите почитатели за уединение, за да може семейството й да преживее този тежък момент в тесен кръг.

В края на лятото Селин сподели, че любовта на живота й е в терминален стадий на заболяването. Рене страдаше от рак на гърлото, с който се бори в продължение на дълги години. Впреки че лекарите не даваха надежди Селин не губеше присъствие на духа. "Моята най-важна работа е да казвам на съпруга ми, че всичко е наред. Че ще се грижа за децата ни. Той ще ни гледа от едно друго място", сподели в едно от последните си интервюта изпълнителката.

През последната година Селин изостави музикалната сцена, за да бъде до Рене. В края на 2015-та обаче, той я подтикна да се завърне отново пред публиката.

Селин и Рене се женят през 1994 година в Монреал. Въпреки разликата от 26 години не им пречи да се превърнат в едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса. Имат три деца. Анжелил бе и мениджър на изпълнителката. Именно той я открива за музикалната сцена, когато тя е едва 12-годишна. През 2014 г. той престава да я представлява и тази функция пое техен семеен приятел - Алдо Джампаоло. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама