"Истанбулският университет" и "Люлео" отпаднаха от Еврокъп

11:31, 15 яну 16 / Спорт 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборите на "Истанбулския университет" и "Люлео" отпаднаха от турнира Еврокъп. Така в следващата фаза на надпреварата няма да има представител на групата, в която беше съставът на "Дунав 8806". Победата с 80:70 във втората среща с "Бешикташ" не беше достатъчна на "Истанбулския университет" да продължи в турнира, след като преди седмица отстъпи с 68:82.

Вторият двубой между двата отбора беше равностоен до последната четвърт, която съперникът на "Дунав 8806" в група D спечели с 23:13. Разликата от 10 точки обаче не беше достатъчна, за да може "Истанбулският университет" да се класира напред в Еврокъп.

ЛаТаня Уайт е най- резултатна за "ИУ" с 21 точки, с дабъл- дабъл, 19 точки и 11 борби, завърши Елизабет Уилямс. Бившата състезателка на "Дунав" Виктория Мирчева отбеляза 9 точки. За тима на "Бешикташ" с 22 точки завърши Йелена Милованович.

Съставът на "Мишколц" спечели убедително и втората си среща с "Люлео", след като се наложи с 90:72 и се класира за следващата фаза на турнира Еврокъп. За категоричния успех 18 точки отбеляза Дора Хорти. Най- резултатна за шведския тим е Мартина Сталвант с 16 точки.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама